Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nicolemn Art Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Parchet lemn masiv
Brand
Parchet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lemnul este alegerea perfecta care ofera locuintei un mare plus de caldura si confort si totodata devine primul element din mobilierul locuintei.

Lemnul este o materie vie care innobileaza cu eleganta lui orice spatiu, iar modelarea acestuia face ca lucrurile sa devina arta vie.
Lemnul este un material de contructie ecologic, care in timp s-a remarcat si continua sa se remarce prin varietate de specii si o mare rezistenta in timp.
Este un material care se poate reconditiona cu usurinta, astfel generatii intregi pot sa se bucure de confortul ce-l ofera.

Noi cei de la NICOLEMN ART ştim bine că o pardoseală din lemn ales nu este un simplu material de construcţie, ci un articol decorativ de majoră importanţă. Caracteristicile sale tehnice excelente se imbină cu senzaţia de a călca pe podeaua casei noastre, care este ca nici o alta din lume.

Este un material viu, cald, şi fiecare placă este unică prin „amprenta digitală“ a fibrelor, prin urmare fiecare pardoseală realizată este o piesă unicat şi nerepetabilă. Secretul este lemnul natural utilizat de secole în acest scop.
Colecţia 2009-2010 prezintă noi esenţe, finisări, culori şi texturi.
Din Gura in Gura